div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Black Ops III çıktı!

- Advertisement -

Tüm zamanların en çok oynanan Call of Duty Serisi geri Dönüyor, Treyarch tüm zamanların en büyük Call of Duty oyununu tüm dünyada yayınladı.

Bekleyiş sona erdi. Nielsen’e göre ‘dönemin en merakla beklenen çok platformlu oyunu’, Activision ve geliştirici Treyarch’ın Call of Duty®: Black Ops destanının en yeni oyunu Call of Duty ®: Black Ops III bugün satışa çıktı. Activision Blizzard, Inc.’in [Nasdaq: ATVI] sahibi olduğu Activision Publishing, Inc.’in yayınladığı Call of Duty: Black Ops III insanlar ve makineler arasındaki çizginin bulanıklaştığı bir geleceği tasvir ediyor ve oyunculara güçlü yetenekler ve oynanışı baştan tanımlayacak ivme tabanlı, zincirli hareket sistemi sunuyor.

Önceki Black Ops oyunlarını 100 milyondan fazla kişi oynadığının altını çizen Activision Publishing, Inc. CEO’su Eric Hirshberg,”Bunu Black Ops III’ün tarihimizdeki en büyük, en derin ve en sarıcı Call of Duty® oyunu olması için bir temel olarak kabul ettik ve Treyarch da bunu başardı. Bu oyun yeni nesil hikayesi, Haziran ayında tanıttığımız çokluoyuncu özellikleri ve elbette Call of Duty Zombies’in yaratıcılarından gelen yeni Zombies deneyimi ile bir çok farklı katman sunuyor; keşfedilmeyi bekleyen sürprizleri ve bonus içerikleri saymıyorum bile. Bu oyunun oyuncularımıza sunacağı kaliteyi, değeri ve eğlenceyi kıyaslayabileceğimiz bir başka oyun daha yok. Black Ops III gelecek nesil için Call of Duty’i tanımlayacak” diye konuştu.

Oyun Activision’ın Call of Duty için üç senelik geliştirme aşamasının sunduğu olanakları gözler önüne serecek; geliştirici Treyarch tüm oyun modlarında bir çok yeniliğe ek olarak Call of Duty tarihindeki en içerik zengini oyunu yarattı. Tüm modlarda çevrimiçi oyundan seçim bazlı oynanışa, bir çok yeni kişiselleştirme özelliğinden eksiksiz eSpor entegrasyonuna, bonus oyunlara ve fazlasına kadar bir çok yeni nesil özellik oyuncuları bekliyor.

Call of Duty: Black Ops III oyuncuları biyo-teknolojilerin sibernetik geliştirmelerle birleşerek yeni bir tür Black Ops askerinin ortaya çıkmasına neden olduğu, en yeni teknolojilerin hükmettiği geleceğin dünyasına götürüyor. Yüksek teknoloji ürünü silahlar ve güçlü biyo-teknik yeteneklerle donanmış 2065’in askerleri insan veya mekanik her türlü düşmanla başa çıkabilecek ekipmanlara sahip olacak ve oyuncular ister tek başlarına, ister dört oyuncuya kadar işbirlikli olarak adrenalin yüklü bir anlatımın keyfini çıkaracaklar. Treyarch’ın hikaye anlatıcıları günümüzün bilimsel keşifleri ve gelişimlerinden esinlendikleri geleceğe dair bu çarpık ve karanlık bakışlarında olabildiğine sert oldular.

Call of Duty: Black Ops III yeni ivme bazlı, zincirli hareket sistemi ile oyunculara Call of Duty çokluoyuncu modlarının durmak bilmeyen aksiyonunu sunuyor. Treyarch’ın hareket ve çatışmalar sırasında silahların sürekli kullanabilmesi felsefesi akıcı hareket, dikeysellik ve klasik hareket aksiyonlarını mükemmel biçimde birleştirerek serinin bugüne kadarki en iyi çokluoyuncu deneyimini sunmasını sağlıyor.

Treyarch ayrıca oyuncuların her biri kendi görünüşüne, kişiliğine, sesine ve silah ve yeteneklerine sahip dokuz elit Black Ops askeri arasından seçim yapmasını sağlayarak savaşa katılımlarını kökten değiştirecek olan yeni Uzman sistemini de tanıtıyor. Her Uzman bir çok karakter özelleştirme seçeneğine sahip olacak ve bu da bugüne kadarki en derin oyuncu ilerleme sistemini destekleyecek.

- Advertisement -

Ek olarak yeni Gunsmith özelliği oyunculara kendi oyun stillerini destekleyen silahlar yaratma imkanı verirken, PlayStation 4, Xbox One ve PC’deki Weapon Paint Shop özelliği oyuncuların özel boyalarla kimliklerini ortaya koymalarını sağlayacak. Weapon Paint Shop özelliği Treyarch’ın sevilen amblem editörünü yeni bir seviyeye taşıyacak ve her bir yüz başına 64 amblem katmanı ile silahların üç yüzünü de boyama imkanı verecek. Bu, bugüne kadar görülen en kapsamlı kişiselleştirme sistemi ve bu sayede oyuncular her silahta kendi kamuflajları ve eklentileri ile yaratıcılıklarını ifade edebilecekler.

Yeni haritalar, puan serileri, silahlar, Sınıf Yarat sistemi, yeni Uzman sistemi, Uplink ve Hardpoint gibi oyuncuların en sevdikleri modlar, Safeguard gibi yeni modlar, Weapon Paint Shop ve Gunsmith gibi yeni nesil özellikler, geri dönen Theater özelliği dahil olmak üzere eksiksiz eSpor özellikleri, yeni Black Market ganimet sistemi ile Black Ops III oyunculara inanılmaz çeşitlilikte çokluoyuncu içeriği sunacak. Gunsmith, Weapon Paint Shop, eSpor özellikleri ve Black Market ganimet sistemi yalnızca PlayStation 4, Xbox One ve PC’de mevcut olacak.

Call of Duty: Black Ops III oyuncuları sevilen Call of Duty Zombies serisinin yeni bölümü Shadows of Evil ile 1940’ların film noir dünyasına götürüyor. Morg City’nin tekinsiz ara sokakları ve karanlık caddelerinde geçen Shadows of Evil kendilerini zombilerle ele geçirilmiş kabus gibi bir dünyada bulan dört tuhaf yabancıyı tanıtıyor – Sihirbaz, Baştan Çıkarıcı, Polis ve Boksör. Shadows of Evil dörtlünün fiziksel ve ruhsal sınırlarını test edecek ve karakterler gizemli Shadow Man’in yardımıyla onları bu çarpık dünyaya getiren olayları anlamak için parçaları birleştirmeye çalışarak şaşkınlık ve unutkanlığın üstesinden gelmeye uğraşacaklar. Karakterleri Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day), Heather Graham (The Hangover 1-3, Californication), Neil McDonough (Captain America: The First Avenger, Band of Brothers), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) ve Robert Picardo (Star Trek: Voyager, Stargate SG-1) canlandırıyor olacak. Call of Duty’de ilk kez XP ilerleme sistemi sayesinde oyuncular Zombies modunda level atlayabilecek ve bu dünyada buldukları silahları kişiselleştirebilecekler; bu sarıcı ve aksiyon dolu işbirlikli hayatta kalma modu bugüne kadarki en kapsamlı Call of Duty Zombies deneyimi olacak.

Ve son olarak da, bir Treyarch geleneği olduğu üzere, hiçbir Black Ops oyunu oyuncular için birkaç sürpriz saklamadan olmaz. Call of Duty: Black Ops III sefer modunu tamamlayan oyuncular yoğun biçimde rivayet edilen “Nightmares” moduna erişebilecek ve sefer modunu Zombilerle birlikte oynayabilecekler! Ayrıca Safe House’u keşfeden oyuncular video oyunlarının altın çağının hayranlarının çok beğenecekleri bir bonus mod olan “Dead Ops Arcade” paskalya yumurtasını bulabilecekler. Bu iki bonus içerik stüdyonun üç-oyun-birarada felsefesinin de ötesine geçerek oyuncuları eğlendirmeye devam edecek ve Call of Duty tarihinin en kapsamlı oyununu tamamlayacak. Nightmares sefer modu, Safe House ve Dead Ops Arcade yalnızca PlayStation 4, Xbox One ve PC’de mevcut olacak.

Activision’ın yeni Call of Duty World League’inin amiral gemisi olan Treyarch’ın Black Ops III çokluoyuncu modları elit profesyonel oyuncularla daha derin bir etkileşim sunarken, Call of Duty oyuncularının her yetenek seviyesinden oyunculara hitap eden turnuvaların heyecanını yaşamalarını da sağlayacak. Black Ops III’te mücadele eden Call of Duty World League oyuncuları gelecek yılki eSpor sezonunda 3 milyon dolarlık ödül havuzundan pay kapmak için yarışacaklar.

Treyarch’ın Call of Duty: Black Ops III oyunu PlayStation®4 sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PC için piyasada.

Oyunun eski nesil versiyonu Beenox ve Mercenary Technology tarafından PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi için geliştirildi. Call of Duty: Black Ops III PlayStation®3 sistemi ve Xbox 360 versiyonlarında işbirlikli veya tek kişilik hikaye modu ve PlayStation®4 ve Xbox One versiyonlarındaki bazı özellikler bulunmayacak. Oyun performansı platforma bağlı olarak değişebilir. Detaylar için callofduty.com/blackops3/features adresini ziyaret edin.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler