div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Black Ops III, İngiltere satışlarında zirvenin yeni sahibi!

- Advertisement -

Call of Duty: Black Ops III, İngiltere satışlarında zirvede başlayarak, zirvedeki ismi bir kez daha değiştiriyor.

Activision’ın yayımladığı Black Ops III zirvede başlayarak müthiş bir giriş yaptı, aslında pek şaşırmadık zirveyi hakkeden bir oyun. İngiltere, fiziksel satışların yüzde 48 PS4, yüzde 43 Xbox One, yüzde 5 Xbox 360 ve yüzde 3 ise PS3 platformunda satıldı. Black Ops III, Assassin’s Creed: Syndicate gibi Cuma günü piyasaya girdi ve kısa sürede zirveye oturdu.

Tam olarak 1 ay zirvede kalan FİFA 16 geçen hafta Halo 5 ve Assassin’s Creed: Syndicate etkisiyle üçüncülüğe düşmüştü ve bu hafta tekrardan yükselerek ikinciliğe çıktı ve kolay kolayda üst sıralardan inecekmiş gibi de görünmüyor. Electronic Arts’ın yayımladığı çocukluğumuzun efsanelerinden Need for Speed serisinin yeni oyunu İngiltere satışlarında üçüncü sırada piyasa giriş yapıyor. Halo 5: Guardians geçen haftanın birinci ismi, ilk haftanın etkisini kaybetmiş gibi gözüküyor ve dördüncülüğe düşüyor. Assassin’s Creed: Syndicate düşüşünü devam ettirerek beşinci sıraya geçiyor.

Minecraft: Story Mode, 2.bölümün gelmesiyle yükselişe geçmişti fakat popülerliğini kaybederek bir alt sıraya düşüyor ve altıncı olarak bitiriyor. Stone Cold Steve Austin’li WWE 2K16, NFS ve Black Ops III’ün çıkmasıyla düşüş yaşayarak yedinci sıraya geriliyor. Yeni oyunların çıkmasından etkilenen bir isimde sekizinci sırada bulunan Grand Theft Auto V fakat top 10’dan şimdilik çıkacağını düşünmüyoruz. En azından GTA VI çıkana kadar. Lego Dimensions ise top 10’nun en domine isimlerinden biri, hiçbir şeyden etkilenmeyerek dokuzuncu sıradaki yerini koruyor. Listedeki son ismimiz ise alt sıralardan yukarı çıkarak onuncu sırada haftayı bitiren isim Call of Duty: Ghost oluyor. Serinin yeni oyunu olan Black Ops III’ün çıkmasıyla, Call of Duty: Ghost’a uygulanan indirimle top 10’a girmeyi başarıyor.

Bu haftanın İngiltere satışlarının tam listesi şöyle:

1- Call of Duty: Black Ops 3
2- FIFA 16
3- Need for Speed
4- Halo 5: Guardians
5- Assassin’s Creed Syndicate
6- Minecraft: Story Mode
7- WWE 2K16
8- Grand Theft Auto 5
9- Lego Dimensions
10- Call of Duty: Ghosts

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler