div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Black Ops III yılın son haftasında da zirveyi bırakmadı!

- Advertisement -

2015 yılını bitireli bir kaç gün oldu ve İngiltere satışlarında son haftaların lideri Call of Duty: Black Ops III tekrardan zirvenin sahibi.

Call of Duty: Black Ops III, İngiltere satışlarındaki beşinci liderliği ve son üç haftadır üst üste birinci olan Black Ops III, 2015 yılını zirvede bitirdi. Yılbaşı etkinliği kapsamında yapılan etkinlikler ve indirimler sayesinde bir çok oyun satışlarını artırdı fakat İngiltere satışlarındaki ilk dört isim değişmedi.

Birinci sıra da zirveyi domine eden Call of Duty: Black Ops III yer alıyor. Star Wars: Battlefront ise ikiciliğini koruyor. İndirimlerin etkisiyle Fallout 4, FIFA 16’yı geride bırakıyor ve yılın son haftasını üçüncü olarak bitiriyor, FIFA 16 ise dördüncü sıraya geriliyor. Son haftalar da listenin ilk dördü bu büyük yapıtlar arasındaki değişimlerden oluşuyor ve listemize yeni giren bir oyun ise yok.

Top 10 listemizde alt sıralara bakacak olursak beşinci sırada GTA V yer alırken, altıncı sırada ise dokuzuncu sıradan yükselerek ve indirimlerden oldukça olumlu etkilenen Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege bulunuyor.

İngiltere satışlarında son haftanın top 10 listesi:

1- Call of Duty: Black Ops III
2- Star Wars: Battlefront
3- Fallout 4
4- FIFA 16
5- Grand Theft Auto V
6- Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
7- Assassin’s Creed: Syndıcate
8- Just Cause 3
9- WWE 2K16
10- Forza Motorsport 6

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler