div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Infinite Warfare betasının detayları belli oldu!

- Advertisement -

İlk duyurulduğu günlerdeki öfke seli tam durulmuştu ki bu sefer de oyunun boyutu konusundaki tartışmalar ve CoD: MW Remastered’ın çalışmak için CoD: IW diskine ihtiyaç duyacağı haberler ile gündemde CoD: Infinite Warfare.

Diğer taraftan oyunun beta süreci geldi çattı ve detayları da belli oldu artık. Buna göre oyunun beta süreci sadece konsollar için devreye alınacak ve buna katılabilmek için de oyunu ön sipariş ile satın almanız gerekiyor.

Activision’ın pazarlama politikası gereği olarak da PS4 betası Xbox One’dan bir hafta önce başlayacak. PlayStation 4 sahipleri için 14 Ekim tarihinde Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak olan beta sürecinin bitiş tarihi ise 17 Ekim. Xbox One sahipleri için ise süreç 21 Ekim tarihinde Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak ve bitiş tarihi de 24 Ekim.

Beta sürecinde oyuna entegre edilen Combat Rig’leri deneme şansı bulacağız ki bunlar farklı taktik oynanışlara cevap verebilen türde savaş giysileri. Oyunun tam sürümünde 6 adet bulunacak olan Combat Rig’lerin üçü beta sürecinde sizin kullanımınıza sunulacak ve savaşın ortasında spawn olurken bunlar arasında geçiş yapabileceksiniz. Bunlar dengeli bir oynanış sunan Warfighter, son derece dayanıklı ve hayli hasar kaldırabilen Merc ve yakın mesafede uzman bir droid olan Synaptic.

call-of-duty-infinite-warfare-rigs

Ayrıca oyunun tam sürümünde dört adet bulunacak olan mission team’lerin ikisi betada hazır olacak. Haritalar konusunda ise Frontier, Frost ve Throwback olmak üzere üç ayrı seçenek var. Bununla birlikte beta oyun modları konusunda da zengin; Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed ve Defender modlarını deneyebilmeniz mümkün olacak.

Oyunun tam sürümünün 90GB yer kaplaması bekleniyor, beta boyutları ise henüz açığa çıkmadı, bilgi geldiğinde duyurmuş olacağız.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler