div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

CALOS, ikinci kapalı beta sürecinde!

- Advertisement -

Combat Arms: Line of Sight bu kez daha da fazla özellik ve ateş gücüyle geliyor.

Combat Arms ülkemizde de oldukça sevilen bir MMOFPS oyunu olarak yerini aldı. Buna rağmen artık eskiyen oyun yapısı ve grafikleri yeni bir Combat Arms oyununun yapılmasını gerekli kıldı zira oyunun seveni hala bir hayli fazla.

Blackspot’un geliştiriciliğini üstlendiği Combat Arms: Line of Sight, Nexon Europe tarafından Avrupa pazarına dağıtılacak. İlk kapalı beta aşamasını tamamlayan oyunun ikinci kapalı betasının tarihi de belli oldu. Nexon’un yaptığı açıklamaya göre yeni kapalı beta yalnızca bir haftalığına açık olacak ve 28 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Oyuna bağlantı sayısı

6000 kişi ile sınırlandırılacak ve ilk 2000 katılımcı oyuna her an girebilme garantisinin yanı sıra bazı oyun içi özelliklere sahip olacak. Beta kayıtları ise 12 Mayıs-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yapımcılar ilk betayı gayet başarılı sonuçlandırdıklarını ve oyunculardan gelen geri dönüşleri değerlendirerek ikinci betada daha iyi bir oyun sunmayı amaçladıklarını açıkladılar. Ayrıca oyunculara sunacakları yeni silahlar, kostümler ve diğer eşyalar için heyecan duyduklarını belirttiler.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler