div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Monster Hunter: World rüzgarı dinmiyor!

- Advertisement -

PS2 günlerinde tanıştığımız ve vasat bir aksiyon oyunu olarak başladığı yolculuğunda her oyunuyla kalitesini biraz daha artıran Monster Hunter: World, tek oyun bazında Capcom tarihinin en yüksek satış rakamına ulaştı.

Sadece Nintendo platformlarına çıkan son oyunların aksine PS4 ve Xbox One için geliştirilen, sonbaharda da PC’ye gelecek olan oyun, yan hikayeler de dahil edildiğinde 100 saati zorlayabilecek bir eğlence vadediyor. Bunun satışlara yansıması da Capcom’un yüzünü güldüren bir diğer etken zira şimdiden 7.5 milyon rakamı aşılmış durumda.

7.5 milyon önemli bir rakam çünkü Monster Hunter: World’un sadece serinin eski oyunlarından değil Devil May Cry, Street Fighter ve Mega Man serilerinin herhangi bir oyununu da geride bıraktığını müjdeliyor. Temelinde özellikle Uzak Doğu’da sahip olduğu popülerliği tüm dünyaya taşımaya çalışan oyun bu işi şimdiden kotardı denilebilir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler