div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Capcom’un yeni oyunu; Monster Hunter Stories.

- Advertisement -

Birçok insan Capcom’un, Monster Hunter fikrini çok sevdi. Ancak maalesef Capcom’un çok para getiren oyunu herkes için değil.

Şimdi bu ne demek? Bu şu demek, oyun sadece Japonya’da mevcut. Oyun inanılmaz popüler olmasına rağmen üzücü bir şekilde dünyanın her yerinde erişime uygun değil. Oyunun inanılmaz derecede potansiyel taşıdığını yıllar önce fark eden Capcom, Monster Hunter Stories oyununun yapımına başladı. Şimdilik bilinen kadarıyla Monster Hunter Stories gelecek yıl (hiç olmazsa Japonyada) Nintendo3DS’e çıkacak.

Oyuna ait bir kaç screenshot paylaşıldı ve anladığımız kadarıyla Pokemon ve Yo-Kai Watch demografilerinde (nüfus sayısı). Oyunun hikayesi ise kısaca, “Riders” adında bir ekibin canavarlarla ortaklaşa çalışıp daha büyük ve daha güçlü canavarları alt etmesi üzerine. Yani, kısaca dedik işte.

Capcom Avrupa ülkelerine çıkıp çıkmayacağı konusunda henüz bir yorum yapmadı ancak oyun, Tokyo Oyun Şovun’da yerini alacak.

013-noscale

021-noscale

023-noscale

- Advertisement -

029-noscale

030-noscale

035-noscale

039-noscale

040-noscale

041-noscale

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler