div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Card Hunter Steam’e geliyor

- Advertisement -

Daha önce belli bir kesime hitap eden kart oyunları son zamanlarda oyun dünyasının genel kitlesine yayılmaya başladı. Bana soracak olursanız bunun elbette en büyük nedenlerinden biri de Hearthstone oldu. Son derece harika olmasına rağmen biraz komplike bir oynanış barındıran Magic the Gathering yerine daha basit bir oynanış ile herkese hitap eden Hearthstone’dan sonra kart oyunlarının sayısı yavaş yavaş artmaya başladı.

Yine son zamanlarda belli bir oyuncu kitlesine sahip ilginç bir oyun karşımıza çıktı. Kart toplama, deste düzenleme, taktiksel savaşlar ve fantastik bir dünyada roleplay imkanı sunan Card Hunter tarayıcı üzerinden oynanan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Yapımcı Blue Manchu’nun açıklamlarına göre oyun bu ayın sonunda PC ve Mac için Steam’deki yerini alacak. Bununla beraber oyuna yeni mekanikler getirecek bir güncellemenin de oyuna geleceği açıklandı. Bu arada oyunun Steam’e geçmesiyle tarayıcı özelliği de kaybolmayacak. Yani isteyen oyunu tarayıcıdan oynamaya devam edebilecek.

Battle-Screen-150910

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler