div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

CD Projekt RED: Ne firmayı, ne de GOG’u kimseye satma niyetimiz yok!

- Advertisement -

Firmadan son zamanlarda sosyal medyada yayılan “EA, CD Projekt RED’i satın alıyor!” haberlerine yalanlama geldi.

İlk olarak firmanın topluluk yöneticisi Marcin Momot’un Twitter üzerinden aşağıdaki görebileceğiniz şekilde yalanladığı olaya bu sefer tepki en yukarıdan, firmanın CEO’su Marcin Iwinski’den geldi. Bir oyuncunun “EA ile bir yayıncılık anlaşması mı imzalıyorsunuz? Lütfen bu aptal bir internet söylentisi olsun.” şeklindeki soruya “Bunu firmanın CEO’su Marcin Iwinski’ye aktardım ve ilk kez duyduğunu söyledi. Sanırım “köstebeğin” içgörüsü firmanın kurucusundan daha iyi.” şeklinde cevap vermişti.

Marcin Iwinski ise “Genellikle söylentiler hakkında yorum yapan bir firma değiliz ama bu viral hale geldi ve söylentileri yatağına yatırmanın zamanı geldi. CD Projekt RED veya GOG.com’un satışı için hiç kimse ile görüşmüyoruz, nokta. Ayrıca o makbuz da sahte, bizim şirketimiz tarafından düzenlenmedi.” açıklamasını yaptı.

Yeni dönemde küçük indie oyun üreticileri ile EA – Ubisoft – Square Enix gibi dev firmalar arasında köprü olmasını beklediğimiz, bir nevi çağımızın THQ’su olmasını beklediğimiz CD Projekt RED’i seviyoruz, bize göre böyle iyiler, öyle de kalsınlar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler