div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

CHIP Online ile beraber GiST’i turladık!

- Advertisement -

4 Şubat günü kapılarını açan ve “oyuncular için oyun fuarı” anlayışıyla yola çıkan GiST’i CHIP Online ekibiyle beraber gezdik.

4-7 Şubat 2016’da İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen olan Gaming İstanbul kapılarını 4 Şubat 09.00’da açtı. Oyuncular-oyun yapımcıları-yayıncılar ve büyük üreticileri aynı çatı altında birleştirmeyi hedefleyen GiST, 10.000 metrekare büyüklüğünde, Türkiye’de bir oyun fuarının kurulduğu en büyük alanda oyuncular ile buluştu.

Toplam 100.000 ziyaretçi kapasitesine sahip olan fuar alanında Uluslararası ve Türk oyun stüdyoları, dağıtımcıları, konsol, mobil oyun ve donanım üreticileri, oyun dernekleri, tasarımcıları ve geliştiricileri, medya kuruluşları ve sektör profesyonelleri hazır bulunurken katılımcılar 4 gün boyunca B2B salonunun görüşme masalarını boş bırakmadı. 5000 TL ödüllü Cosplay yarışması, Bedük konseri, Multiplayer CS GO Türkiye finaller ve Aral standında Far Cry Primal’ı deneme şansı gibi etkinlikler de büyük ilgi çekti.

CHIP Online da geleneksel Cuma günü canlı yayınlarında haftanın en büyük teknoloji olayı GiST’i konu aldı bu hafta. Bir saat kırk dakika süresince fuardaki her yeniliğin peşinden gittik, standları ziyaret ederek ziyaretçileri nelerin beklediğini göstermeye çalıştık, rastladığımız tanıdık yüzler ve yetenekli indie oyun geliştiricileri ile sohbet ettik.

Aşağıda GiST deneyimlerimizi izleyebilirsiniz, keyifli seyirler.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler