div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ps4-Xbox melezi çakma konsol kickstarter’da!

- Advertisement -

Bildiğiniz gibi Çin oyun konsollarının üretilmesi ve satılması ile alakalı yasakları kaldırdı.

Geçtiğimiz yıl Şangay’ın sanayi bölgesi içinde konsolların satışına izin veren ve ardından da Ekim 2014’te Xbox’ın, Mart ayında da Sony’nin pazara girmesine onay veren Çin devlet yönetimi geçtiğimiz günlerde bu özgürlüğü tüm Çin’i kapsayacak şekilde genişletmiş ve bu da konsol üreticilerinin iştahını kabartmıştı. Yine de ilk satış rakamları hiç de beklendiği gibi değil ve senelerdir oyun alışkanlıklarını PC üzerine kurmuş olan Çin oyuncu topluluğunu konsol satın almaya ikna etmek o kadar da kolay olmayacak.

Diğer taraftan yüz karası gelişmeler de yaşanmıyor değil. Aşağıda gördüğünüz konsolun adı OUYE, Xbox One ve Ps4’ü “özgün” bir tasarım anlayışı ile bir araya getirip Xbox One’ın gamepad’lerini de aynen kopyalamış Android bazlı bir konsol. 8 çekirdekli A80 işlemci, 2GB DDR3 RAM, Power VR G6230 grafik kartı ve Android 4.4.2 yüklü halde gelmesi planlanan konsol tam da Çin pazarından beklediğimiz bir girişim.

Üstelik konsol üretime başlayabilmek için Çinli oyunseverlerden 16 bin dolar destek bekliyor, güzelmiş.

306238-lol

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler