div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Cities Skylines: After Dark’ın detayları belli oldu

- Advertisement -

Cities Skylines’ın piyasaya çıktıktan sonra SimCity’yi klozete atıp üzerine de sifonu çektiğini söylemek çok mümkün, işte şimdi de ek paketi yolda.

Adından da anlayabileceğiniz gibi bu ek paket oyuna gece-gündüz döngüsünü getiriyor ve gece hayatına ait bazı eklentiler üzerine yoğunlaşmış durumda. Bununla birlikte oyuna taksiler, plaj tesisleri, bisiklet yolları ve hapishaneler de ekleniyor. Gece hayatının katacakları da bununla sınırlı değil, aynen gerçekte olduğu gibi yollar geceleri tenhalaşacak ve siz de hizmet araçlarınızı o saatlerde yollara çıkmaları için programlayabileceksiniz. Biri trafik sorunu mu demişti?

Bir diğer değişiklik ise gece saatlerinde suç oranlarının yükselecek olması. Bunun için de ayrı düzenlemelere gidebilecek ve bütçeleri ona göre ayarlayabileceksiniz. Gece hayatını renklendiren neonlar, ışıklandırmalar ve güneşin batışı gibi detayları söylemiyoruz bile.

Cities Skylines: After Dark, 24 Eylül tarihinde PC, Mac ve Linux için 15 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler