div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Cities: Skylines After Dark’tan oyun içi video!

- Advertisement -

Cities: Skylines’ın Eylül sonuna doğru piyasaya çıkacak olan genişleme paketinin oyunun görünüşünü nasıl değiştireceğini gösteren ilk video yayınlandı.

Yeni gelen videoda görebileceğiniz gibi şehir güneş batımına doğru değişmeye başlıyor, özellikle de iş çıkışı trafiği anlamında! Dinamik ışıklandırma oyundaki her nesnenin üzerinde mevcut ve bu paket gece hayatına ait bazı eklentiler üzerine yoğunlaşmış durumda. Bununla birlikte oyuna taksiler, plaj tesisleri, bisiklet yolları ve hapishaneler de ekleniyor. Gece hayatının katacakları da bununla sınırlı değil, aynen gerçekte olduğu gibi iş çıkış saatinin ardından yollar geceleri tenhalaşacak ve siz de hizmet araçlarınızı o saatlerde yollara çıkmaları için programlayabileceksiniz. Bu da oyundaki bir numaralı sorun olan trafiği rahatlatacak bir diğer etken.

Elbette gece saatlerinde suç oranları da yükselecek. Bunun için de ayrı düzenlemelere gidebilecek ve bütçeleri ona göre ayarlayabileceksiniz. Gece hayatını renklendiren neonlar, ışıklandırmalar ve güneşin batışı gibi detaylar da cabası. Görebileceğiniz gibi hiç bir dramatik değişiklik yapmadan oyunun en büyük eksiğini çok şık bir şekilde kapatmış firma.

Cities Skylines: After Dark, 24 Eylül tarihinde PC, Mac ve Linux için 15 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler