div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Civ: Rising Tide’ın kritik hatası düzeltildi!

- Advertisement -

Civilization serisinin muhtemelen en fazla eleştirilen üyesi olan Beyond Earth’ün ilk genişleme paketi Rising Tide oyunun mekaniğini etkileyen ciddi bir hatadan muzdaripti.

9 Ekim tarihinde satışa çıkan ve Beyond Earth’ün eksikliklerinin üzerini kapaması beklenen eklenti oyunda ilerlemenizi engelleyecek çok ciddi bir hataya sahip. Bu hata yapay zeka kontrolünde olan ve sizin tarafınızda yer alan ülkelerin normalde başka bir medeniyete savaş açtığınızda size katılmaları gerekirken otomatik olarak katılmamalarına ve sizin de dımdızlak tek başınıza kalmanıza yol açıyordu. Tahmin edebileceğiniz gibi bu oyunda ilerlemenizi direkt olarak etkileyen çok ciddi bir hata ve Firaxis’ten yapılan açıklamaya göre de düzeltilmiş durumda.

Geliştiriciden gelen açıklamaya göre bir kritik yama şu an indirilebilir durumda ve bu sizin savaş açtıktan sonra dostlarınız tarafından ortada bırakılıp silindir gibi ezilmenizin önüne geçiyor.

Oyunu bizim için inceleyen Civilization gurumuz Ertuğrul’dan sorunun çözülüp çözülmediği hakkında dönüş geldiğinde buraya ekleyeceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler