div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Civilization 5 okullarda ders olarak kullanılacak

- Advertisement -

Geliştirici Firaxis, GlassLab ile Civilization 5’i yeniden yaparak ortaya çıkaracakları CivilizationEDU üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Bu yeniden dizayn edilmiş oyun, Kuzey Amerika’da yüksek okullarda kullanılacak.

Derslere destek verecek şekilde uyarlanacak olan oyun, Kuzey Amerika’daki okullara 2017 Sonbahar’ında gelecek. Öğrencilere yararı ise, coğrafi konumlarına göre ekonomik ve teknolojik yönden gelişerek bir yandan tarihi öğrenmek, bir yandan da şehir/ülke sistemi ile dış bağlantılarla iletişimi, politika ve sosyolojiyi öğretmek olacak.

Bu projenin yapılma amacı ise, Civilization’ın oynarken öğretme kapasitesinin yüksek olması. Eurogamer.net’in bu konuda yaptığı röportajı izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avrupa’da yürürlülüğe girip girmeyeceği hakkında bir bilgi olmaması dışında, oyun 2017 yılında çıkacak. Daha fazla bilgi GlassLabGames’de.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler