div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Codemasters ağırlığını yeniden yarış oyunlarına veriyor…

- Advertisement -

İngiliz video oyun geliştirme şirketi Codemasters’ın uluslararası kapsamda birden fazla bölgede şubesi bulunuyor. Southam, Birmingham, Hindistan ve Malezya’da stüdyoları bulunan Codemasters, aynı zamanda Reliance Big Entertainment kontrolü altında işlemekte.

Çoğunlukla yarış oyunları ile gündeme gelen Codemasters son günlerde Malta’da kapattığı ortağı hakkında konuşuluyor, Battle Decks’in de fişi böylece çekilmiş oldu. Ayrıca Codemasters geçtiğimiz günlerde çok başarısız olan Overlord : Fellowship of Evil’ın yapımcısı olan Malezya’da yerleşik stüdyoyu kapatmıştı hatırlanacağı üzere.

Eurogamer’dan gelen diğer haberlere göre ise Codemaster yöneticileri yine en iyi oldukları alana yani “yarış oyunları” konusuna ağırlıklarını vermekte kararlılar. Tekrardan yarış oyunlarına odaklanan Codemaster’ın yeni değişik şekillerde olacak yarış oyunları için sabırsız bekleyişler başladı bile. Bildiğiniz gibi, DiRT Rally ile PC’de, F1 2015 ile de Xbox One ve PS4’te çok başarılı satış rakamlarına ulaşan Codemasters şimdi de F1 2016’ya odaklanmış durumda.

Test etme fırsatı bulduğumuz DiRT Rally’nin bugüne kadar Codemasters’tan çıkan en iyi oyun olduğunu düşünüyoruz açıkçası, belki F1 serisinin kötüye doğru giden genel kalitesi için de birşeyler yapılabilir, kim bilir.

Bu oyunu neden bu kadar övdüğümüzün yanıtını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz. Maalesef arcade yarış oyunlarını sevenler gördüklerinden pek hoşlanmayacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler