div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Company of Heroes 2: British Forces duyuruldu!

- Advertisement -

Company of Heroes serisi her zaman saygın bir strateji oyunu olmayı başarmış bir yapımdır. İkinci oyunuyla da geçtiğimiz yıllarda bizi hayal kırıklığına uğratmayan bu isme yeni bir oyun daha ekleniyor. Company of Heroes 2: The British Forces’a merhaba deyin.

Belki bu isim kulağınıza geldiğinde bir DLC olduğunu düşünebilirsiniz ancak öyle değil. Company of Heroes 2’ye sahip olmadan satın alıp oynayabileceğiniz oyun aslında Company of Heroes 2’nin multiplayer yönünü içeriyor. Yani The British Forces’ı satın alırsanız, Company of Heroes 2’nin multiplayer haritalarını birebir oynayabiliyorsunuz. Tabii ki oyuna bir takım yenilikler de ekleniyor. The British Forces, Company of Heroes 2’den farklı olarak 15 yeni askeri üniteye, yeni yeteneklerle altı yeni komutana ve sekiz adet yeni haritaya ev sahipliği yapıyor. Haritalar ise elbette II. Dünya Savaşı’nda yaşanan savaşların geçtiği gerçek bölgeler olacak.

Yapımcı ekibin yaptığı açıklamalara göre İngiliz ordusu, oyunun açıklanmasından beri en çok istenen fraksiyonlardan biriydi ve sonunda The British Forces’ın oluşmasını sağladı. İngiliz ordusuyla beraber fraksiyona özel silahlar ve araçlar da oyundaki yerini alacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler