div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Counter-Strike Nexon: Zombies karanlığın içine dalıyor!

- Advertisement -

Counter-Strike Nexon: Zombies büyük bir güncelleme ile karanlığın içine dalıyor

Bir zombi oyunu olan Undead shooter Counter-Strike Nexon: Zombies, ‘Into the Darkness’ genişleme paketi ile büyük bir içerik güncellemesi görüyor.

24 Haziran’da çıkan ‘Into the Darkness’ paketi ile tamamen yeni haritalar ile tek ve çoklu oyun modları ve PvP modları için yeni senaryolar geldi.

Nexon Avrupa Temsilcisi Rob Noble yaptığı açıklamada, “Into the Darkness, şu ana kadar Counter-Strike Nexon: Zombies için yayınladığımız en büyük ve en heyecan verici genişleme paketi. Geliştirme ekibi sadık kitlemize ulaştırmak için bir sürü yeni, heyecan verici, zombi odaklı içeriğe oldukça yoğunlaştı.” dedi.

[title type=”h5″]Zombie Giant[/title]
Genişleme paketinin ilk eklentisi Zombie Giant yeni çoklu oyuncu modu olup oyunculardan oluşan bir takımı, insan kontrolündeki devasa oyun sonu canavarları ile karşı karşıya getiriyor. Tahrip edici güçlü saldırılar oyun sonu canavarlardan geleceği için karşı takımın bu devleri alt etmeleri için takım oyunu sergilemeleri oldukça önemli. Neyse ki bu takımın UAV Strikes ve XT-300 Goliath Mech şeklinde yanlarında ciddi ateş gücü var.

[title type=”h5″]Zombie Files[/title]
Zombie Files eklentisi ise tekli oyuncu modu olup zekanın kaba kuvvete üstün geldiğini ortaya koyuyor. Hayatta kalmaya çalışan oyuncuların ortalığı tuz buz ederken işlerine yarayacak araç veya silahları kullandığı eklentide sinsi teknikler ve taktikler daha fazla öne geçiyor. Örneğin ses ile zombileri tuzağa çekmek ve sessizce yapılan son darbeler gibi dikkat çekmeden yapılması gereken hareketler bulunuyor. Başarıya ulaşan oyuncular Counter-Strike Nexon: Zombies oyununun gizli özelliklerini de ortaya çıkaracak.

[title type=”h5″]Zombie Darkness[/title]
Zombie Darkness ise tamamen yeni PvP modu. Bu modda oyuncular bir takım kurarak karşılarındaki zombi takımına karşı gece hayatta kalma savaşı veriyor. Gündüz/gece döngüsü geçici olarak karşı takımlara sırası ile avantaj sağlarken koşma ve tekme atma gibi yeni özellikler insanlara bu savaşlarında hayatta kalmaları için yardımcı olacak.

- Advertisement -

Tüm bunlara ek olarak ‘Into the Darkness’ genişleme paketi, zombi senaryosunun 4. sezonu ile de geliyor. Yeni hikayede içeriğe odaklanırken daha zorlu oyun sonu canavarları ve savaşlar da bulunuyor. ‘Hellride’ senaryosunda tamamen yeni PvE ve Zombie Shelter haritası bulunuyor. Bir tren vagonuna sıkışmış oyuncular bir yandan burayı çaresizce savunmaya bir yandan da ilerlemeye çalışıyor.

Counter-Strike Nexon: Zombies ücretsiz MMOFPS türü bir oyun olup PvP ve PvE oyun modları ile birlikte orijinal Counter-Strike’tan içerikler de barındırıyor. Oyunda ayrıca yeni oyun modları, haritalar, silahlar ve zombi sürüleri yer alıyor.

Güncellemenin videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler