div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Counter-Strike Nexon: Zombies’e yeni mod

- Advertisement -

Counter-Strike Nexon: Zombies, Zombie Darkness modu ile dikkatleri üzerine çekiyor!

Nexon Europe, F2P türündeki bilgisayar oyunu Counter-Strike Nexon: Zombies için “Into the Darkness” (Karanlığın İçine) isimli devasa genişleme paketini yayınladı. Bu paket ile birlikte oyuna yeni haritalar; tekli oyuncu modu ile multiplayer PvE ve PvP modları için yeni senaryolar geldi. “Into the Darkness” ile ayrıca “Zombie Darkness” isimli yeni bir oyun modu da oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Paket ile gelen yeni PVP modu Zombie Darkness ile bir takım kuran oyuncular hep birlikte ölümsüz zombilere karşı ölüm kalım savaşı veriyor. Bu zombiler içerisinde artık duvarları da tırmanabilen yeni bir sınıf da yer alıyor. Bu mod ile oynanan oyunda, geçici gece/gündüz döngüsü birbirleriyle savaşan takımlara sırasıyla avantaj sağlıyor. Karanlık bastığında zombiler güçlü bir avantaj yakalarken oyuncuların daha temkinli davranması gerekiyor.

Oyunda, oyuncuların karşı karşıya geleceği üç çeşit zombi bulunuyor:

Normal Zombi – Hız kilit öneme sahip. Bu zombiler hiçbir şeyden kuşkulanmayan insanlara, beklenmedik şekilde saldırıp pusuya düşürebiliyor. Bu zombilerin, ulaşması zor olan yerlerde bulunan insanları yakalayabilmesi için ek olarak duvarlara tırmanma özelliği de bulunuyor.

Hafif Zombiler – Fiziksel olarak diğer zombiler kadar güçlü olmasalar da bu zombiler daha yükseklere sıçrayabiliyor. Eğer binadan binaya atlamaları yeterli olmaz ise bu zombilerin görünmezliği, dikkati dağılan oyuncuların işini bitirebiliyor.

Zor Zombiler – Bu zombiler yere vurdukları sert bir darbe ile insanların ayaklarını yerden kesebiliyor. Ayrıca oyunculardan gelen kurşunların zararını önleyebilmek için bedenlerini daha da katılaştırabiliyorlar.

- Advertisement -

Ancak oyuncular kaybedecekleri bir savaş meydanında da olmayacaklar. Oyuncuların artık koşma ve tekme atma gibi kendilerini hayatta tutacak yeni özellikleri de olacak. Eğer oyuncular yeterli derecede adrenalin salgılarsa elde edecekleri Yoğun Ateş gücü ile zombilerin ölümsüz yaşamlarına son verebilecek.

Basın bülteninden düzenlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler