div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Crowfall pre-alpha başlıyor ve fragmanı var!

- Advertisement -

Kickstarter kampanyasının bitiminden 20 hafta sonra PVP MMO oyunu olan Crowfall pre-alpha aşamasına geçti. Videoları ve ekran görüntülerinin gizlilik anlaşması olmadığından dolayı hızlı bir şekilde paylaşıma açılmış durumda. Kickstarter kampanyası sırasında bağışta bulunan kullanıcılara davet atıldı ve parti parti atılmaya devam ediliyor. Ne kadar sıklıkla ve kaç kişiye davet attığını açıklamayan ArtCraft, ilerleyen zamanlarda daha fazla kişiye davet atılacağını söyledi.

Oyun 25 maçtan oluşan 3 kişilik 16 takımla oynanıyor. Her takımda 3 adet rol bulunmakta, Knight, Confessor ve Legionnaire. Her birinin ayrı rolü olduğundan takım içi iletişim büyük önem arz ediyor. Kickstarter’da 1.77 milyon doları aşan bağış şuan 2.3 milyon dolar civarında seyrediyor. Oyun geliştiricisi ArtCraft’ta aynı zamanda 1 milyon dolar toplamayı başarmıştı. Proje bütün detayları ile birlikte kendi websitelerin’de paylaşılıyor. Ancak unutmamak gerekir ki oyun şuan sadece pre-alpha aşamasında yani oyunun tam olarak çıkmasına daha çok var.

Unutmadan fragmanımız.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler