div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Crytek yaz dönemi stajyer alımlarına başladı!

- Advertisement -

Crytek ile kendini geliştirmek isteyenler için müjde! Crytek İstanbul bürosu yaz dönemi için stajyer arıyor. Crytek’in istediği özelliğe sahip Teknik Operatörlük, Grafik Tasarımcılığı, Yerelleştirme ve Pazarlama yapabilecek stajyerler arıyor.

Crytek, bilgisayar programcılığı bilen , çeşitli arayüzler kullanabilen, IT veya ağ altyabiları bilen Teknik stajyerleri; akıcı İngilizcesi olan, Microsoft Office programlarını kullanabilen, sosyal medya kanalları kullanan, pazar araştırması ve karşılaştırması yapabilen Pazarlama stajyerleri; detaylı rapor yazabilen, Microsoft Office programlarını kullanabilen, Türkçe’ye ve İngilizceye hükmedebilen, raporlama bilgisi olan ve takım halinde çalışabilen Yerelleştirme stajerleri; çeşitli 2D ve 3D grafik programlarını kullanabilen, çeşitli video editleme programları kullanabilen ve dijital pazarlama amaçlı grafikler üretebilecek Grafik stajyerleri alacak.

Crytek’in yaz stajına katılmak istiyorsanız burayı tıklayın.

Basın bülteninden derlenmiştir

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler