div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

CS:GO oyuncusu: Ölüm tehditleri alıyoruz!

- Advertisement -

Her online community için kötü insanların varlığı maalesef kaçınılmaz bir gerçek, özellikle de bu popülerliği paraya çevirmek isteyen karanlık odaklar hızla artarken. Elbette buna Counter-Strike topluluğu da dahil. Profesyonel Avustralyalı oyuncu Chad “SPUNJ” Burchill, HTLV.org ile gerçekleştirdiği röportajında bizlere içini dökmüş.

Burchill’in söylediklerine göre CS:GO topluluk üyeleri bazen sınırı aşıyorlar ve iş sıkça tehdit boyutlarına ulaşıyor. RNG Pro Series Championship’in ilk günlerinden itibaren tehdit almaya başladıklarını açıklayan Burchill, türlü sosyal medya mecralarından kendisine ve takım arkadaşlarına yağan tehditlerden fazla etkilenmediklerini belirtiyor. Renegades’in oyunu kaybetme ihtimaline dayanamayan ve buna yüklü miktarda para yatırıp bahis işine giren insanlar elbette oyun dünyasında da mevcut.

Tehdit soruları dışında, Burchill takımının önümüzdeki sene içerisinde Kuzey Amerika’da yer alarak Turner League’de rakipleriyle yüzleşeceğini bildirdi.

Tehditler ile ilgili daha fazla soru sormaya çekinen muhabire Burchill’in verdiği yanıt ise, kendileri ile ilgili çıkan haberlerin içeriği ne olursa olsun bunun onlara zarar vermekten çok fayda sağlayacağı yönünde oldu. Reklamın iyisi kötüsü olmazdı değil mi?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler