div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Cyberpunk 2077’nin dünyası The Witcher 3’ten bile büyük olacak

- Advertisement -

Şu haberi yazarken dahi heyecanlanıyorum. Uzun süredir oyun dünyasında bir Cyberpunk eksikliği vardı. Gemini Rue ve Deus Ex gibi oyunlar bu ihtiyacı biraz getirdi ama hala tam tatmin olmuş değilim. İçerisinde kaybolabileceğim, yüzlerce karakterle dolu bir oyun dünyasına ihtiyacım var. Görünen de o ki CD Projekt Red The Witcher‘dan sonraki yeni oyunu Cyberpunk 2077 ile bu yokluğu giderecek.

Cyberpunk 2077‘nin görsel efektlerinde çalışan Jose Teixeira oyunun dünyasının şimdiye kadar yaptıkları herşeyden çok daha fazla büyük olduğunu söyledi. Open-world‘e geçişte The Witcher 3‘ü geliştirirken çok şey öğrendiklerini ve oyundan birçok ders aldıklarını da belirtti. The Witcher 3‘ün ne kadar başarılı olduğunu düşünürsek bu haber iyice heyecanlanmamız için başka bir sebep.

Ne yazık ki oyun 2017‘den önce çıkmayacak. Büyük sabırla bekliyoruz. Ben o sırada tekrar bir Ghost in the Shell ve Animatrix‘leri izleyip geliyorum. Siz de oyunun teaser‘ını bir kez daha izleyin.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler