div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dark Souls 2’yi mod kullanarak ne kadar mahvedebilirsiniz?

- Advertisement -

Bir konuda anlaşalım, modların ve modlanabilirlik yeteneğinin hemen her oyunu olduğundan daha iyi gösterdiğine ve daha iyiye götürdüğüne inanırım, ama bu çok fazla.

Daha önce de bahsetmiş olmalıyım, seneler önce bilgisayarıma kurduğum The Elder Scrolls IV: Oblivion’ın bugün toplam boyutu 100gb’ın üzerinde. Kurduğum hikaye modları sayesinde neredeyse bir oyun süresi kadar yeni macera yaşamakla kalmadım, üstüne oyuna yaklaşık 40 bin civarında kılıç, claymore, topuz, değnek, meyve vs ekleyerek bakabildiğim kadar fazlasının tadına bakmaya çalıştım. Sonuç; oyun o kadar dolu ki, Skyrim’e hala başlayabilmiş değilim.

Bir diğer örnek, modlanabilirlik deyince değerini binlerce kez arttıran, adeta bir sektör yaratmış olan Flight Simulator 2004. Yakın zamanda toplam 1000 saati geride bıraktığım bu yapımın harddiskimde kapladığı alan 2TB’a yakın (1.735gb), inanmayanlar için ekran görüntüsünü atmışlığım da vardır 🙂

Tam çevirim modlarından tutun, grafikleri geliştiren veya oynanışı elden geçiren modlara kadar tamamını desteklemekle birlikte, berbat modlara da rastlamadım değil. Ancak bu seferki hayal edebileceğimden bile berbat olmuş, yani büyük bir Dark Souls tutkunu olan Ertuğrul’un (Süngü) bu modu gördüğünde burnundan soluyacağına eminim, o derece.

Efendim, Krisis18z adlı kullanıcının elinden çıkan bu mod, Dark Souls 2’deki hemen hemen tüm dokuları bir internet meme’i ile değiştiriyor, oyunun da tek kelimeyle canına okuyor. Açık konuşacağım, Andy Warhol gelse bundan kötüsünü yapamazdı oyuna.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler