div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dark Souls 3, 2016’da geliyor!

- Advertisement -

Dark Souls’un elbette en çok konuşulan özelliği zorluk seviyesi oldu. Neredeyse bütün RPG oyunlarından daha zor bir oyun olan Dark Souls bu zorluğu başarılı bir şekilde RPG yapısıyla birleştirmesi nedeniyle çok sevildi. ÖZellikle de Dark Souls 2 serinin ününü bir hayli yaydı.

Her geçen saat yeni haberler ile heyecanlandığımız E3 2015 Fuarı’nda yayıncı Bandai Namco boş durmadı. Yapılan açıklamalara göre Dark Souls 3 yapım aşamasında. Kesin bir tarih olmasa bile oyunun 2016’nın erken safhasında piyasada yer alacağı açıklandı. Yayınlanan video ise oldukça ilgi çekici. Tozlu, harap olmuş bir diyar ve bu diyarda yer alan bazı canlılar gösteriliyor elbette bunlardan en dikkat çekeni zırhlara bürünmüş, kendi boyutunda bir kılıç taşıyan ve yüzü olmayan bir dev.

Bandai Namco Dark Souls’u PC’ye, PS4’e ve Xbox One’a hazırlayacak. Bandai Namco Europe’a göreyse bu oyun serinin son halkası olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler