div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dark Souls III’e fast travel ve hidden walls geri dönüyor!

- Advertisement -

Dark Souls III’de nelerin değişip ve ya nelerin aynı kalacağı şöyle böyle belli oldu. Şimdi aynı kalacaklar arasında fast travel olacak ve oyunun en başından beri fast traveli kullanabileceğiz. Bununla birlikte oyuncular karakterlerini respec (yeniden özellik dağıtımı) yapabilecekler ancak bunu yapmak için Soul Vessel itemi gerekip gerekmediği konusunda bir fikrimiz henüz yok. New Game+, Dark Souls II’deki gibi olacak ve düşmanların yerleştirilme yerleri değişmiş olacak. Bu arada artık Bonfire Ascetics olmayacak!

En büyük değişikliklerden biri ise artık büyü kullanım sayısına göre limitlenmeyecek ve onun yerine MP (Mana Points) olacak. Efenim bakınız Demon Souls’tan Miyazakinin dediği gibi “Daha fazla seçenek! Daha fazla Özgürlük!”. Bu aynı zamanda item ve büyü kullanımlarının farklı olmasını sağlayacak ki bu iyi bir şey. En güzeli ise artık görünmez duvarların yıkılabilir oluyor olması. Her duvarın dibine gidip Search butonuna basmaya son!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler