div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Darkensang Online’a büyük güncelleme!

- Advertisement -

Bigpoint tarayıcı tabanlı online oyunlar söz konusu olduğunda en önde gelen firmalardan biri olma özelliğini taşıyor. Bigpoint’in oyunu Darkensang Online da oldukça firmanın son derece sevilen bir yapımı. Bu oyundan gelen en en son haber ise yapıcı ekip oyuna gelen büyük güncelleme Rise of Balor’u duyurması oldu.

Rise of Balor güncellemesi oyuna Ağustos’da dahil olacak ve pek çok yenilk getirecek. Peki yeni olarak neler göreceğiz? Bigpoint Rise of Balor ile oyuna bugüne kadar getirdiği en büyük güncellemeyi ekleyecek. Bu güncelleme ile seviye sınırı 45’den 50’ye yükseltilecek. Ayrıca 150’yi aşkın yeni görev, yeni NPC’ler ve pek çok yeni düşman Dracania dünyasında oyuncuları karşılayacak. Rise of Balor senaryo olarak oyunun kaldığı yerden devam edecek. Artık unutulmuş bir takım karanlık güçlerin uyanışına tanık olacak ve bu güçleri yenmeye çalışacağız.

Bunların dışında ise taktiksel seçeneklerde, karakter gelişimlerinde (Yani dört sınıf için yetenek sistemlerinde), grafiklerde, seslerde ve son olaak bazı teknik konularda bir takım düzenlemeler yapıldığı açıklandı. Bakalım Bigpoint bu güncelleme ile Darkensang Online’ı nasıl bir yöne doğru götürecek.

1407157797_dsolandscapeswiltwuxshire

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler