div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

David Braben’dan Lunapark simülatörü: Planet Coaster

- Advertisement -

Çocukluğumuzu Elite, son zamanlarımızı da Elite: Dangerous ile işgal eden David Braben’ın sahibi olduğu Frontier Developments’ın son projesi karşınızda. Planet Coaster çok yakında hayalinizi kurduğunuz lunaparkı yaratabilmeniz için geliyor.

Zoo Tycoon, RollerCoaster Tycoon, Elite ve Elite Dangerous gibi oyunların geliştiricisi Frontier Developement, yeni bir lunapark simülasyon oyunu geliştirdiklerini duyurdu. Planet Coaster, birçok Rollercoaster Tycoon ve Thrillville oyunlarının geliştirici ekibi tarafından yapılıyor ve eskilerinden çok daha fazla seçenek ve çok daha açık uçlu bir oynanış vaadediyor.

2016 yılında PC için çıkışını gerçekleştirecek olan oyunu ön siparişe açıldı. Bu ön sipariş biraz değişik. Bağış tarzı bir ön sipariş sistemi var. Bağış yaptığınız miktara göre oyunun betasına katılabileceksiniz ve isminizin oyun içerisinde yer alması gibi birçok farklı teklifler ile karşılaşabilirsiniz, aslında bir nevi Kickstarter’a benziyor demek mümkün.. Gözüken o ki Elite: Dangerous’ta örnek verdikleri üzere ne kadar para, o kadar iyi oyun mantığını (bir kez daha) çok iyi şekilde kurmuşlar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler