div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

David Hayter’dan Kojima’ya yaylım ateşi!

- Advertisement -

MGS V’e kadar tüm oyunlarda Snake’i seslendirdikten sonra yerini Kiefer Sutherland’e bırakan David Hayter’a göre, serinin son iki oyunu onun için 60 saatlik bir aşağılanmadan ibaret.

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılmasından sonra, oyuncuların büyük kısmının onun yanında saf tuttuğu bir gerçek. Efsanevi tasarımcı, yarattığı oyunlar ve tavırlarıyla daha hayattayken kült mertebesine ulaştı bile diyebiliriz. Haliyle kendisini herhangi bir şekilde eleştirmek bile oyuncuların öfkesini üzerine çekmeniz için yeterli.

Hal böyleyken “Solid Snake’in eski sesi” David Hayter’ın söylediklerine kulak vermek gerekiyor.

Daha önceki oyunlarda da Hideo Kojima tarafından “değiştirilmeye” çalışılan David Hayter, nihayet MGS V: Ground Zeroes ve MGS V: The Phantom Pain’de yerini “24” dizisiyle aile ferdimiz haline gelen Kiefer Sutherland’e bırakmıştı.

David Hayter’ın ayrılma süreci ve kendisiyle tekrar çalışmak isteyip istemediği hakkında gelen soruya verdiği yanıt ise şöyle;

“Bence bu süreci kötü bir şekilde yönetti ve kendisine karşı özel bir sevgim yok. Ona saygı duyuyor ve hayli parlak bir oyun geliştiricisi olduğunu düşünüyorum ama her ne kadar onu bir insan olarak tanımasam da, iş adamı kimliğinden etkilendiğimi söyleyemem. Bu yüzden yanıtım hayır, onunla tekrar çalışmak için herhangi bir ihtiyaç hissetmiyorum.”

Kojima’nın Hayter’ı senelerce değiştirmeye çalıştığı söylentileri konusunda ise “Asla benim büyük bir hayranım olduğunu düşünmedim. Bir taraftan da o gittikten sonra belki Konami benim geri dönmemi ister diye unutlanmıyor değilim.” yorumunu yaptı.

- Advertisement -

Son iki MGS V oyunu konusunda ise, “bu oyunların kendisi için 60 saatlik bir aşağılanma olduğunu ve bu yüzden oynamadığını, bunun çok acı verici olacağını” söyledi.

"Yaşandı bitti saygısızca"
“Yaşandı bitti saygısızca”

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler