div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dead Island 2 galiba geliyor!

- Advertisement -

Piyasaya çıkışı yılan hikayesine dönen, defalarca gelişimi duran, iki kez de yapımcısı değişen oyunu artık Sumo Digital geliştirecek.

Hatırlanacağı gibi ilk oyunun yapımcısı Techland’ın Deep Silver ile anlaşamayıp kendi yoluna gitmesi ve Warner Bros için Dying Light’ı yapmasıyla, Dead Island’ın yeni oyunu sahipsiz kalmıştı. Deep Silver ikinci oyunun yapımcısı olarak ise daha önce Spec Ops:The Line’ı tasarlamış Yager ile anlaşma yoluna gitti ve çok etkileyici bazı görseller de oyunculara sunuldu. Gel zaman git zaman, oyunun gelişimi ve ulaştığı seviye Deep Silver’ı memnun etmediğinden, Yager de kapının önüne koyuldu ve peşinden de Dead Island 2’nin çıkışının da 2016’ya ötelendiği duyuruldu.

Deep Silver oyunu yapması veya oyunun gelişiminin kaldığı yerden devam etmesi için bize çok yabancı olmayan bir stüdyo ile anlaşmış durumda. Sumo Digital bazılarınızın da hatırlayacağı üzere Spec Ops: The Line ile bilinen bir firma ve merkezi İngiltere – Sheffield’da bulunuyor. TOCA oyunlarıyla tanıdığımız Inforgrames ve Zool, Lotus ve Premier Manager oyunları ile tanıdığımız Gremlin Interactive’in çalışanları tarafından 2003 yılında kurulan firmada 250 kişi çalışmakta.

Oyunun şu an hangi aşamada olduğu ve Sumo Digital’in bu projeyi hangi şekilde ele alacağı henüz belirsiz, tıpkı oyunun çıkış tarihi gibi.

maxresdefault

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler