div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Destiny oyuncularının sayısı 20 milyonu aştı!

- Advertisement -

Son yılların en iddialı projelerinden biri olarak ortaya çıktıktan sonra ilk başlarda şüphe ve biraz daha hayal kırıklığı ile karşılanan Destiny artık başarının keyfini sürüyor.

Geçtiğimiz aylarda Nepal depreminde hayatını kaybeden ve yaralananlar için ciddi miktarda (1 milyon doların üzerinde) bağış toplayan Bungie ve Destiny oyuncuları toplamda 2 milyar oyun saatini geride bırakmış durumda. Aktif Destiny oyuncularının sayısı ise 20 milyonun üzerinde çıkmış durumda.

Bununla beraber seride Ghost’un sesiyle özdeşleyen Game of Thrones’un Lord Tyrion’u Peter Dinklage’in 15 Eylül’de piyasaya çıkacak olan The Taken King eklentisinin ardından yerini Nolan North’a bırakacağı da açıklandı. Üstelik Nolan North sadece The Taken King’de boy göstermeyecek, orijinal oyunda da Peter Dinklage’in sesinin yerini alacak. Nolan North daha önce Batman Arkham serisinde Penguen’i, Uncharted serisinde Nathan Drake’i, Assassin’s Creed serisinde ise Desmond’ı seslendirmişti.

Bu arada The Taken King’in “We Are Guardians” fragmanı da yayınlandı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler