div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Destiny The Taken King ile ilgili yeni detaylar

- Advertisement -

Destiny senenin en tartışmalı ve dikkat çeken oyunlarından biri. Oyunun genişletme paketi The Taken King çıkmadan önce bazı yeni haberler:

– Oyunun kendisi kadar Peter Dinklage’ın seslendirmesi büyük tartışma konusuydu. Game of Thrones’daki Tyrion ‘Imp’ Lannister karakteri ile bilinen ünlü aktör (Sevenleri mutlaka Station Agent’ı izlesin) her nasıl olduysa ruhsuz ve garip bir performans sergilemişti oyun için. Bu da oyunun takipçilerini ikiye ayırdı. Yapımcılar bir şekilde oyunu tamamen yeniliyoruz konsepti adı altında olsa da oyuncuyu uzaklaştırmış oldular. Yerine ise başka bir ünlü isim Nolan North geldi. Nolan North’u Uncharted’daki Nathan karakterinden tanıyabilirsiniz.

peter-dinklage-s-destiny-dialogue-replaced-by-nolan-north-1117764

– Oyunun açıklanış teaser’ı yayınlandı. Onu da buradan izleyebilirsiniz

– Oyundaki en büyük yenilik hiç bir strike’ın (Destiny’nin raid’leri gibi kabul edebilirsiniz) birbirinin aynısı olmayacağı. Her seferinde rastgele olarak yaratılmış diyaloglar, düşmanlar ve düşman tipleri olacak. İkinci olarak da oyuna sadece bu Strike’lardan düşecek özel eşyalar gelecek. Başka bir şekilde bu eşyaları edinmeniz mümkün olmayacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler