div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Destiny: The Taken King’in Raid’i fazla gecikmeyecek!

- Advertisement -

Bungie geçtiğimiz günlerde Raid’in oyunun çıkışına yetişmeyeceği yönündeki haberleri yalanlamıştı, buna rağmen raid çıkıştan üç gün sonra gelecek ama bunun makul bir sebebi var.

15 Eylül tarihinde piyasada olacak Destiny: The Taken King çıktığında gerçekten de Raid aktif olmayacak ve 18 Eylül tarihinden itibaren ulaşılabilir olacak, bunun sebebi ise gayet makul. King’s Fall isimli raid’i oynayabilmek için öncelikle The Taken King eklentisine sahip olmanız ve ardından da oyunun ana hikayesini ve The Taken King’i bitirmiş olmanız gerekiyor. Raid bundan sonra aktif olacak ve bu üç günlük süre de oyunculara ana hikayeyi tamamlayabilmeleri için yeterli bir zaman sağlayacak gibi gözüküyor.

King’s Fall, Dreadnought tipi bir savaş gemisinin içinde geçiyor ve insanların raid’e ulaşabilmek için ana hikayeyi speedrun yapmalarını veya öylece geçiştirmelerini engellemek adına koyulan üç günlük süre gayet mantıklı. Üstelik ana oyundaki Vault of Glass raid’inin tam bir hafta gecikmeli olarak geldiğini de hatırlatalım.

8 Eylül tarihinde, yani oyunun çıkışından tam bir hafta önce ise Destiny’ye önemli bir yama geliyor ve bu yama ile birlikte Peter Dinklage’in sesi Nolan North ile değiştirilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler