div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Destiny’e oyun içi satın alma geliyor

- Advertisement -

Hemen korkmayın. Yani en azından Bungie korkmamamız gerektiğini söylüyor. Parayla alınabilecek ürünler sadece kozmetik şeyler olacak. Oynanışı değiştiren herhangi bir şey olmayacak.

Oyun içerisine silver isimli yeni bir kaynak gelecek. Tahmin edeceğiniz üzere Silver‘ı Playstation Store‘dan veya Xbox Games Store‘dan gerçek para ile alabileceksiniz. Bu Silver karşılığında da yeni emote‘lar alabileceksiniz. Gerçek parayla karakterine kim yeni bir dans stili veya yeni karakter animasyonu almak ister onu bilmiyorum ama eğer olur da istersek diye Bungie bu özelliği es geçmemiş. Ne günlere geldik, karakter animasyonunu parayla satıyorlar. Yakında oyun üreticileri karakter animasyonu yapsın diye maaşlarını biz ödeyeceğiz. Teşekkürler oyun endüstrisi.

Gerçek para kullanımı 13 ekimde başlayacak. Şimdilik 18 yeni Emote olacak. Zamanla yeni eşyaların ekleneceği kesin. Bir de Bungie bütün oyunculara ücretsiz olarak Silver verecek. Eh, tamam, çok teşekkür ederiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler