div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Deus Ex için ücretsiz HD modu, sahibinden…

- Advertisement -

Aradan geçen yıllarda grafikleriyle olmasa da hikayesi ve oynanışı ile halen bizi etkilemeye devam eden Deus Ex’e bizzat yapımcısı tarafından onaylanmış ücretsiz bir eklenti geldi.

Çoğu HD modundan farklı olarak Square Enix ve Eidos-Montreal’in desteğini de arkasına alan Deus Ex: Revision modu Steam üzerinden ücretsiz olarak edinilebiliyor ve oyunun grafiklerini günümüze yaklaştırmak konusunda da oldukça iddialı gibi. Caustic Creative adlı topluluk tarafından geliştirilen mod oyundaki tüm haritaları, tüm kaplamaları ve tüm karakterleri kapsamlı bir revizyondan geçiriyor, aynı zamanda Dx9 desteği (çok eski evet, ancak dx7’ye göre hiç fena sayılmaz) de oyuna eklenmiş durumda. Ayrıca mod yeni bir soundtrack ile geliyor.

Deus Ex: Revision şu an sadece Deus Ex’in Steam versiyonunda çalışıyor ve kutulu versiyona sahip olanlar için durum henüz net değil, bize kalırsa bir yolu mutlaka bulunacaktır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler