div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Deus Ex: Mankind Divided’ın ön sipariş programı iptal!

- Advertisement -

Yapımcı Square Enix gelen negatif feedbackler ve topluluktan çıkan sinirli sesleri dikkate aldı ve agumented ön sipariş programını kaldırdı. Bu ön siparişin detaylarını oyunun çıkış tarihinin açıklandığı yazımızda bahsetmiştik. Zaten o yazımız’da bizler’de bu ön sipariş programının ne kadar kötü olduğunu söylemiştik.

Kısaca bahsetmek gerekirse augmented ön sipariş programı şöyle çalışacaktı. Siz oyunu ön siparişini aldıktan sonra 1. dereceden itmeler ve ya görevler otomatik açılıyordu. Ancak geriye kalan diğer dereceler açılmıyordu. Onları açmak ise başka insanların oyunu ön sipariş ile almasını bekliyorduk. Belli bir hedef sayıya ulaşınca herkes aynı ön sipariş bonusundan faydalanabiliyordu. Kulağa yine çok saçma geliyor. Sen o kadar peşin para ver ama yinede başkalarının oyunu ön sipariş ile almasını bekle başka görevler açmak için, peh.. Neyse işte sonuçta kaldırdılar ve oyunu ön sipariş ile alan herkes artık bonus olarak hangi itemi ve ya görevi seçeceğine karar vermek zorunda. Son derecede ki ön sipariş bonusu olan çıkış tarihinden 4 gün önce erken erişim seçeneği kalktı ve artık herkes oyunun çıkış tarihi olan 23 Şubat 2016’da oyuna sahip olacak.

Deus Ex: Mankind Divided dediğimiz gibi 23 Şubat 2016 tarihinde geliyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC’lerde olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler