div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Diablo 3’e yeni yama Kanai Griffith anısına geliyor

- Advertisement -

2014 Ekim’de; Blizzard’da hem Diablo 3 hem de World of Warcraft tarafında çizer olarak çalışan Kevin Kanai Griffith vefat etmişti. Yeni gelecek olan Diablo 3 yamasında da, Kanai’nin anısında “Kanai’s Cube” yer alıyor.

Kanai’s Cube ile ilgili haberler daha önceden çıkmıştı. Bu eşya, efsanevi Horadric Cube’un benzeri olarak dikkatlerden elbette ki kaçmamıştı ve büyük de bir heyecan yaratmayı başarmıştı. Blizzard bu eşyayı tanıtırken de; “Oyun içerisindeki mantığı ve yapıyı ciddi anlamda değişterecek, düşen eşyalara artık daha farklı ve detaylı bakmanıza neden olacak” demişti. Kanai’s cube ile ilgili sizlere en detaylı bilgiyi, Blizzard’ın paylaştığı bir video ve Diablo’nun resmi sitesindeki yazanlar ile verelim.

Şahsen “gelse de oynasak” diyorum. Tabi bir de yeni sezon başlasın ki eski karakterim ile uğraşmayayım. Horadric cube zamanında “arreat summit” ten bakmadan önce her rune’ü, her potion’ı veya gem’i nasıl ki deneye deneye karıştırmaya çalıştık, bunda da şahsen aynı işlemleri yapacağımdan eminim. Her yeni eşyayı bir kere kübe sokarak neler olduğuna bakmanın tadını herhalde benim gibi Diablo fan’ı olan herkes özlemiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler