div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Diablo III’ün dev yaması çıktı!

- Advertisement -

Diablo’nun uzun süredir beklenen dev yaması 2.3 “Kanai’s Cube” bugün çıktı!

Tüm platformlara birden çıkan yamanın en önemli eklentisi ise Kanai’s Cube. Blizzard’ın kanser ile olan savaşını kaybeden bir çalışanı olan Kevin Kanai Griffith’in adı verilen bu artifact, Diablo 2’deki Horadric Cube’ün bir benzeri. Kısaca sizin elinizdeki herhangi bir sayıdaki item’ları birleştirerek daha güçlü legendary item’lar elde etmenizi sağlıyor. Bunun için de Ruins of Sescheron adında yeni bir bölge oyuna eklenmiş durumda.

Sescheron, Diablo 2’nin eklentisi Lord of Destruction’da düşen Barbarian başkentinin ta kendisi hatırlayacağınız üzere. Burada ayrıca Kanai’s Cube’ün üstünde uzanan tahtta da Kanai’nin hayatını kaybettiği sırada kullandığı karakterin armor’unu giymiş bir Barbarian King ve tahtın çevresinde de hayaletleri bulacaksınız. :/

IZ58FHY1A0HU1437494860930

Ayrıca bu cuma Türkiye saati ile 18.00’de Diablo III’ün dördüncü sezonu da start alıyor. Bu oyundaki sezonluk maceralara yeni bir gelişim ve ödül sistemi ve yeni zorluk seviyeleri getirecek. Adventure modu ve Greater Rift Trials’da da önemli değişiklikler var.

Değişikliklerin tamamına şuradan ulaşabilirsiniz; http://eu.battle.net/d3/en/blog/19859662/patch-230-now-live-25-08-2015

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler