div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Disney Infinity 3.0 Ağustos sonunda geliyor, bir sürü oyuncak ile birlikte

- Advertisement -

Disney’in ebeveynlerin cüzdanlarına düşman çılgınlığı böylece resmen üçüncü aşamaya geçmiş olacak.

İlk versiyonunun çılgınlar gibi satmasının ardından bu ineğin (-ki bu biz figür meraklıları oluyoruz) süt verebilme potansiyelinin farkına varan Disney, ikinci versiyonda çıtayı bir seviye yükseltmiş, Marvel’in süper kahramanlarının küçük figürlerini önümüzdeki özel platformlarda birbiriyle çarpıştırmamızı sağlamıştı.

Bilmeyenler için öncelikle biraz Disney Infinity’nin konsepti üzerinde duralım, daha sonra direk merak ettiğiniz kısımlara girelim. Disney Infinity (DI), oyunu aldığınızda oyunun kutusundan çıkan, konsolunuza bağladığınız bir sensör platformu ve bu sensör platform ile çalışmak için yapılmış, Disney’in sahip olduğu aşağı yukarı tüm karakterlerin ufak heykelciklerini kullanarak (sahip olduğunuz karakter heykeli platforma koyduğunuzda oynadığınız karakter haline gelmek sureti ile) oynadığımız bir oyun.

Disney Infinity’nin ilk sürümü geçtiğimiz yıl piyasaya çıktığında hiç de fena puanlar almamış, üzerine “mikro ödeme” dediğimiz sisteme yeni bir boyut katarak firmaya ciddi bir gelir kazandırmıştı. 2.0, yani Marvel Super Heroes ise bu duruma yeni çılgınlıklar eklemiş ve her şeyden önce Disney ile Marvel, güçlerini yüce bir amaç için birleştirmiş gibi gözüküyordu: Tüm dünyada koleksiyon ve bir şeyler biriktirme çılgınlığını en fazla yaşayan güruhu, biz “hardcore” çizgi roman tutkunlarını oyun piyasasına çekmek. Görüldüğü gibi bu ineğin süt verme potansiyeli gerçekten oldukça yüksek, ticari anlamda başarılı olması neredeyse kaçınılmaz bir konsept var önümüzde.

Infinity-1000x523

Disney Infinity 3.0 nedir peki diye sorarsanız, bu düzeneğe (ne mutlu bize ki!!) Star Wars’un dahil edilişi en basit açıklama ile. DI 3.0, Star Wars başlığı altında iki oyunla çıkıcak karşımıza, bunlardan ilki Star Wars: Rise Against the Empire iken, ikincisi Star Wars: Twilight of the Republic.

Oyunun starter pack’ini satın aldığınızda ilk iki oyuna kıyasla biraz hayal kırıklığı yaratan bir içerik karşınıza çıkacak, Anakin Skywalker ve Ashsoka Tano. Eğer bu içerik sizi tatmin etmezse daha ilk günden satın alabileceğiniz şeylerin listesi bir hayli kalabalık; Inside Out playset’i(Joy ve Anger beraberinde geliyor, ilaveten Sadness, Disgust ve Fear’ı da satın alabilirsiniz), Kanan Jarrus, Ezra Bridger, Sabine Wren, Zeb Orrelios, Mickey, Minnie, Mulan, Olaf, Sam Flynn, Quorra ve Tomorrowland Power Diskleri.

- Advertisement -

Şimdiden ailenizin bir sonraki aydaki kart borcu için üzgünüz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler