div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Divinity: Original Sin Enhanced Edition’ın ilk oynanış videosu geldi!

- Advertisement -

Split-Screen olarak co-op oynama imkanı vererek gönüllerimizi fethetmiş olan Divinity serisinin en son oyunu da Remastered statüsüne ulaştı sonunda.

Gamescom sırasında oyunun PS4’e özel 25 dakikalık uzun bir oynanış videosu tanıtıldı. Oyun aynı ekranda iki karakteri aynı koltukta arkadaşınızla beraber otururken yönetebilme imkanı veriyor ve bunu Magicka 2 ile beraber en iyi yapan yapımlardan biriydi bilindiği gibi. Oyunun grafikleri ilk oyunlarından beri hayli geliştiyse de o sıra tabanlı dövüş sistemi de aynen yerinde duruyor. Ayrıca kendi yeteneğinize uygun bir zorluk ayarıyla başlama şansınız da var, oyunun Spellforce serisi ile beraber hitap ettiği kitleyi en fazla zorlayacak oyunlardan biri olduğunu da belirtmemiz gerekiyor.

Sonbaharda PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak olan oyunu daha önce oynamadıysanız yeni nesil konsollar hayli iyi bir seçenek gibi gözüküyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler