div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

E3 2017’de neler göreceğiz?

- Advertisement -

E3 2017 geldi çattı, tüm oyun sever kitle bu etkinliği beklemekte. E hadi o zaman hangi konferans ne zamanmış, neler bekliyormuşuz ona bir göz atalım.

Platformlar: PC, PlayStation 3, 3DS, Mac, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Scorpio

Microsoft’tan en büyük beklenti tabii ki Scorpio. Hatta bu beklentiyi öyle bir karşılamaları lazım ki hem Switch furyasını yürüten Nintendo ile, hem de PS4 Pro ile gelecek Sony ile yarışabilsin.

Konsolların yanı sıra beklenen çok fazla da oyun bulunmakta. İşte bu oyunları öğrenebileceğimiz konferansların tarihi:

EA Konferansı – 11 Haziran Pazar Saat 22:00

Geçtiğimiz yıl EA duyuruları az ama hypeı çok bir konferans sunmuştu bizlere. Bu yıl ise her zamanki gibi gözlerimiz önce FIFA 18’de. Journey modunu nasıl geliştirdiklerini görmek istememizle beraber bir de tam teşekkül bir hikayeyle gelen Star Wars markası var. Battlefront 2 Star Wars hayranlarının yoğun ilgiyle beklediği bir oyun konumunda.

- Advertisement -

Tabii bunların yanı sıra yeni bir NFS oyunu, Destiny 2 gibi projeler de var.

Bethesda Konferansı – 12 Haziran Pazartesi Saat 07:00

Geçen yıl olduğu gibi bu sene de bizi sabah saatlerinde ağırlayacak olan Bethesda’dan en büyük beklenti The Elder Scrools 6 adı altında küçük de olsa bir haber. Ayrıca The Evil Within 2 de beklenenler arasında.

Ayrıca Prey, Switch Skyrim, Quake Champions gibi duyuruları da olacak olan Bethesda yine hayranlarını memnun edeceğe benziyor.

Microsoft Konferansı – 12 Haziran Pazartesi Saat 00:00

Scorpio. Microsoft konferansı denince şuan akla gelen tek şey bu. Nedir bu Scorpio ne yapacak ne yeniliklerle gelecek hepsini Microsoft’tan öğrenmemiz için son 1 hafta kaldı.

Sony Konferansı – 13 Haziran Salı Saat 04:00

Final Fantasy 7 Remake, yeni bir God of War oyunu, Shenmue 3 ve Hideo Kojima’nın sır gibi oyunu Death Stranding’in yanı sıra PS4 Pro’yu tanıtacak olan Sony, bu sene yine dolu dolu geliyor.

Bunlara ek olarak şimdiden bazı oyuncular tarafından yılın oyunu olarak görülen The Last of Us Part 2 ve yeni bir Uncharted: The Lost Legacy, görmeyi umduğumuz yeni VR oyunlarıyla birlikte bizleri beklemekte.

PC Gaming Show Konferansı – 12 Haziran Pazartesi Saat 20:00

Thief stüdyosundan açıklama, yeni bir Tropico oyunu, Total War: Warhammer 2 ve partnerleriyle PC Gaming Show’da E3 2017’de yerini alacak.

Ubisoft Konferansı – 12 Haziran Pazartesi 23:00

Çok büyük bir sürpriz beklemediğimiz Ubisoft bizlere Far Cry 5, Assassin’s Creed: Origins adıyla beklediğimiz yeni AC oyunu ve The Crew 2 ile gelecek. Bunun dışında Beyond Good and Evil 2’yi beklemeyin, gelmeyecek.

Nintendo Konferansı – 13 Haziran Salı Saat 19:00

Geçen yıl Switch’i göstermemeleri ile hayal kırıklığı yaşatan Nintendo Zelda: Breath of the Wild harikasıyla E3’ün kazananı olarak gösterilmişti. Bu yıl başta Super Mario Odyssey olmak üzere Switch’in gelişimi hakkında da bilgi verecek olan Nintendo, E3’ün kapanışını yapacak gibi gözüküyor. Ayrıca Nintendo SNES Classic Edition hakkında da haberler bekliyoruz.

E3 ile ilgili bilgiler şimdilik bu kadar. E3 sırasında yayınlanacak yenilikler hakkında haberlerimizi okumak istiyorsanız takipte kalın.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler