div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Doom’un ana hikayesinin uzunluğu belli oldu!

- Advertisement -

13 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecek olan yeni Doom oyununda 13 saat uzunluğunda ana hikaye olacak.

id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından dağıtılacak olan yeni Doom oyunu, 6-7 saat uzunluğunda hikayeye sahip diğer FPS oyunlarının aksine 13 saat uzunluğunda bir senaryo modu ile gelecek.

Elbette beklentiler bu 13 saatin dolu dolu geçmesi yönünde zira 2004 yılında piyasaya çıkan son oyun, özellikle de ilk çıktığı haliyle teknik mükemmelliğini hikayeye yansıtmaktan uzaktı ve bir defa oynandıktan sonra, eğer türün ve Doom serisinin özel hayranı değilseniz, oyuna bir daha dönüp bakmanız da pek olası değildi.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan oyunun 100 pound değerindeki Collector’s Edition versiyonu da geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Sınırlı sayıda üretilecek olan ve oyunculara Metal bir kutuda sunulacak olan Collector’s Edition versiyonunun içinden 12-inç boyutunda bir Revenant figürü de çıkıyor.

Bunun yanında bu paketi ön sipariş ile aldıysanız çoklu oyuncu modunda kullanabileceğiniz id Software logoları, renkler ve özel yetenek paketleri de hediye olarak sizlere sunulacak.

doom-2016_005

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler