div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Double Fine’dan 12 saatlik belgesel!

- Advertisement -

Çok fazla kişiye borçlu olmazsınız çocukluğunuzu, eski oyuncular için ise Grim Fandango, Full Throttle ve Monkey Island serilerinin ardındaki beyin, Tim Schafer öyle bir adamdır işte.

LucasArts’ın kreatif kısmını yönettiği onca altın yılın ardından başına gelmedik kalmayan, bir anda kendisini artık eskiye dair hiç bir oyun türünün değer görmediği garip bir dönemin ortasında bulmasına rağmen pes etmeyen, Psychonauts gibi çok kaliteli, ama değeri sonraları bilinen, haliyle batan bir oyundan sonra bile pozitifliğini kaybetmeyen Tim Schafer artık sadece eski oyuncular değil, yeni oyuncular tarafından da tanınan ve takip edilen bir isme dönüştü.

Son olarak Ağustos sayımızda incelemesini okuyacağınız Massive Chalice’in de kreatif direktörlüğünü yapan Tim Schafer’in firması Double Fine, belki de biliyorsunuzdur, bir süredir Broken Age’in ilk eskizlerinden piyasaya çıktığı güne kadar olan süreci konu alan bir belgesel serisi yayınlamıştı. Toplamda 20 bölüm ve 12 saat olarak yayınlanan ve çok da beğeneceğinize emin olduğumuz belgeselin bölümlerini aşağıdaki oynatma listesinden izleyebilirsiniz. Bu arada belirtelim E04 ve E09 favorimiz 😉

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler