div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dr DisRespect’ten Twitch yasağı hakkında ilk açıklama

- Advertisement -

Dr DisRespect, 4 milyondan fazla takipçisiyle Twitch’in en büyük kanallarından biriydi. Ancak Twitch, geçtiğimiz günlerde Dr DisRespect’i kalıcı olarak Twitch’ten yasaklandı. Dr Disrespect, Twitch’in kendisini hangi sebeple yasakladığı konusunda bilgilendirmediğini iddia etti.

Dr Disrespect, Twitch kanalının kapatılmasıyla ilgili bir süredir sessizliğini koruyordu. Ancak bu sessizliğini bozarak Twitch’in kendisini kanalının yasaklanması hakkında bilgilendirmediğini söyledi. Dr Disrespect, uzun süren sessizliğini şu Tweet ile bozdu:
“Twitch, kararlarının arkasındaki yatan neden hakkında beni bilgilendirmedi… Bu zor zaman boyunca destek için herkese minnettarım.”

Twitch’ten Disrespect’in iddialarına henüz bir yanıt gelmedi ancak dün bir Twitch yetkilisi şöyle dedi: “Bir yayıncının topluluk kuralları ve hizmet şartlarımızı ihlal ettiği kanıtlandığında, sürecin gerektirdiği uygun önlemleri alırız. Bunlar, topluluktaki statüsü veya önemi ne olursa olsun tüm yayıncılar için geçerlidir.”

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Aynen açıklama yaptı diyor ama yapılan açıklama herkese yapılanın aynısını sayfaya çekmek için ucuz insta numaraları işte garipler..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler