div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

D&R Guitar Hero Live aktivitesi sizi çağırıyor

- Advertisement -

Müzikle etkileşimin yeni bir yolunu sunan pop kültür fenomeni Guitar Hero Live ile rock yıldızı olma yolundaki hayallerinizi gerçek oluyor… Aral & D&R işbirliği ile 7 – 8 Kasım tarihleri arasında İstinyePark’ta düzenlenecek olan D&R Guitar Hero Live aktivitesi sizleri rock yıldızlarının büyülü dünyasına çağırıyor…

Türkiye oyun sektörünün köklü firması Aral, D&R işbirliğiyle, Guitar Hero tutkunlarını muhteşem bir organizasyonla bir araya getirmeye hazırlanıyor. 7 – 8 Kasım 10.00 – 22.00 saatleri arasında D&R İstinyePark mağaza önünde düzenlenecek aktivite ile oyuncular müziğe ve eğlenceye doyacak.

Sahne Artık Senin! Tek yapman gereken elindeki gitar ile dinleyicileri büyülemek… Rock dünyasının bir yıldızı olabilir ve bu eğlenceli aktivitede, diğer oyuncularla eğlenceli zaman geçirebilirsin. Guitar Hero Live’ın oyuncular için sunduğu yeni deneyimleri test edebilir, müziğin ritminde kaybolabilirsin…

Aktiviteye katılıp, çektiği fotoğraflarını #sahneartiksenin hashtagiyle Sosyal medyada paylaşan kişiler arasından seçilecek bir şanslı Guitar Hero tutkunu, 16 Kasım akşamı Hard Rock Cafe’de düzenlenecek olan Hard Rock Cafe Guitar Hero Live etkinliğinde iki kişilik yemek ve sürpriz bir isimle sahneye çıkma fırsatı yakalayacak.

D&R Guitar Hero Live aktivitesine özel olarak sınırlı sayıdaki İki gitarlı paket indirimli fiyatı ile oyunculara sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler