div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dragon Age: Inquisition’a ücretsiz deneme sürümü geldi

- Advertisement -

Aklınıza “demo mu yani?” soruları gelmiştir muhakkak, hayır oyun tüm içeriğini size sunuyor denemeniz için, lakin sadece altı saatliğine.

Dragon Age: Inquisition’ın çıktığı günden beri elde ettiği başarı hakkında bir şeyler söylemeye gerek yok. Eğer sizin de çevrenizde bizim derginin yazarlarından Utku gibi “müthiş olacak bak, al şu oyunu” diye 200tl para harcamaya teşvik eden arkadaşlarınız varsa iyi haberlerimiz var. EA, Origin kullanıcılarının oyunu indirip altı saat boyunca deneyebileceği, üstelik multiplayer özelliklerinden de süresiz olarak faydalanabileceği bir deneme sürümünü oyunculara sundu.

Çok mantıklı bir hamle, çünkü oyun o kadar keyifli ki altı saat oynamak muhtemelen size yetmeyecek ve satın almak isteyeceksiniz. Tabii bu özellikten sadece PC kullanıcıları faydalanabilecek. Diğer taraftan Xbox’ın Ultimate Game Sale etkinliğinde de oyuna ciddi bir indirim mevcut durumda.

EA’den gelen haberler bu deneme sürümünün kısıtlı bir süre boyunca geçerli olduğunu belirtse de bu sürenin ne kadar olduğu henüz net değil. Diğer taraftan en az bir DLC’nin daha yolda olduğunu da belirtelim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler