div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dragon Age: Inquisition’ın yeni DLC’si haftaya geliyor!

- Advertisement -

Bioware’in sızdırılan fragmanına göre DLC’nin çıkış tarihi 8 Eylül!

EA İspanya’nın yanlışlıkla sızdırdığı trailer bizzat Bioware tarafından PAX Prime’da doğrulandı ve fragmandaki tarihe de herhangi bir yalanlama gelmedi. En önemli yenilik elbette Trespasser adındaki DLC’nin ana oyunun havada kalan sonuna nihayet ekleme yapıyor, oradan devam ediyor olması. Trespasser ana oyundan iki sene sonra geçecek ve dünyayı kurtaran grubumuzun başına gelenlere odaklanacak. Ayrıca fragmanda Quinari ordusunu da görebilirsiniz.

Bioware bilindiği gibi Inquisition’ın hikayesini Jaws of Hakkon ve The Descent içerikleri ile daha önce iki defa genişletmişti ve bu iki içerik de oyunu bitirmeden önce veya sonra oynanabiliyordu. Şimdiye kadar duyduklarımız Trespasser’ın bir DLC olmak bir yana bir genişleme paketi kıvamında olduğu yönünde beklentimizi arttırıyor.

Bioware ayrıca bu günlerde oyunun PC, PS4 ve Xbox One versiyonları için de büyük bir yamanın hazırlığını yapıyor. Oyunda yamanın ardından envanterinize henüz oyunu bitirmiş olmasanız dahi bir Golden Statue eklenecek ve bunun sayesinde oyuna yeniden başlarken o ana dek ediniğiniz şematikleri ve reçeteleri aynen yeni oyuna aktarabileceksiniz. Yamanın tam detayları bu yazı hazırlandığı sırada henüz duyurulmamıştı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler