div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dragon Ball Xenoverse 2’nin detayları E3’te ortaya çıktı!

- Advertisement -

Dünyanın önde gelen interaktif eğlence firmalarından BANDAI NAMCO Entertainment Europe bugün E3’te PlayStation®4, Xbox One ve PC Dijital için merakla beklenen DRAGON BALL XENOVERSE 2 ile ilgili yeni detayları açıkladı.

2016 kış aylarında piyasaya çıkması planlanan DRAGON BALL XENOVERSE 2’nin çıkışı, Dragon Ball markasının 30. yılı ile aynı zamana denk gelecek. İlk oyunun inanılmaz başarısını temel alan XENOVERSE 2 içinde DVO ve RYO öğeleri bulunan, karakterlerinizi güçlendirip devasa Dragon Ball evrenini keşfedeceğiniz bir Aksiyon-Dövüş oyunu olacak.

Dragon-Ball-Xenoverse-012
Kötü kalpli istilacılar tarihe saldırıp değiştirirken, oyuncular da Dragon Ball dünyasının Geçmişini ve Geleceğini korumak için Zaman Gezginleri rolünde olacaklar. Dragon Ball filmlerinden gelen yeni güçlü düşmanlar (Slug gibi) kötü emellerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklar. Zaman Gezginler bunlarla savaşmak için önceki oyundaki “Toki Toki City”den 7 kat büyük yeni bir şehirde bir araya gelecekler. Bu yeni merkezin ismi Conton City olacak ve içinde tüm oyuncular için görevler, okullar, dövüşler, dükkanlar vs. olacak. 300’den fazla oyuncunun aynı anda içinde bulunabileceği bu devasa şehre ek olarak BANDAI NAMCO Entertainment ve DIMPS, tüm oynanabilir ırkların görevlerde farklı ödüllere ulaşmaları gibi yeni ve heyecan verici özellikler de sunacak!

Oyun geliştiricileri ayrıca oyunun karşılıklı oynanabilecek yerel bir moda da sahip olacağını ve ayrıca DRAGON BALL XENOVERSE 2’nin daha yumuşak ve bol animasyonlu dövüşler için tüm platformlarda 60 fps olarak çalışacağını da duyurdu!

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler