div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dreamfall Chapters, Unity 5 ile yeniden doğuyor!

- Advertisement -

Red Thread Games, yeni bölüm Book Four Revelations için 3 Aralık Perşembe gününü çıkış tarihi olarak anons etti. Yeni fragman ise Unity 5’in farkını gözler önüne seriyor.

Bugüne kadar Unity 4 Engine ile tasarlanan oyun yeni bölüm ile beraber Unity 5’e geçiyor ve eski oyunlar da ücretsiz bir update ile yeniden duyurulacak. Red Thread oyunlarının başında yer alan Ragnar Tornquist’in yorumlarına gelince Unity 5’e geçiş motorun kapasiteleri anlamında müthiş bir fark yaratsa bile aslında “gerçek dünyada geçen bir hayatta kalma oyununu” andırıyor ve oldukça da pahalıya malolmuş bir proje. Kendilerini küçük bir stüdyo olarak tanıtsalar da, oyunun Unity 5 ile yeniden yapımında 150.000 dolarlık büyük bir harcama yapılmış.

Elden geçirilmiş grafikleri ve optimizasyonu ile yeni Unity 5’in mevcut Dreamfall Chapter’ları için olan güncellenmesi hazır ve indirilebilir durumda. PS4’te oynanabilmesi için ise çalışmalar halen sürüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler