div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Driveclub Ps+ versiyonu bir göründü, bir kayboldu!

- Advertisement -

Driveclub’ın ilk tanıtıldığı zaman beklediğimiz o muhteşem yarış oyunu olamadığı aşikar, ayrıca oyunun yılan hikayesine dönen ücretsiz Ps+ versiyonu da dün çıktı, bir saatliğine…

Oyun tanıtıldığında en büyük vaatlerden biri bilindiği gibi PlaystationPlus kullanıcılarına ücretsiz sunulacak bir versiyonunun da geliştiriliyor olmasıydı. Oyunun çıkış tarihi aylarca geriye atıldığı gibi, bahsedilen versiyonu da bugüne kadar görmek mümkün olmamıştı. İncelemelerden ‘meh’ denilebilecek puanlar alan ve yılın en büyük hayal kırıklıklarından birisi haline dönüşen oyunun ücretsiz PsPlus versiyonu dün download’a açıldı ve sadece bir saat sonra geri çekildi. Firmadan resmi bir açıklama veya detay gelmiş değil.

Driveclub ücretsiz versiyonunun sahip olacağı özellikler şu şekilde;
-Driveclub kutulu versiyonun sahip olduğu offline ve online yarışlar, kişiselleştirme, fotoğraf modu ve replay editörü dahil tüm özellikler.
-Driveclub’daki altı bölgeden biri olan Hindistan’daki 13 piste de erişim imkanı.
-15 araçlık garaj.
-Platinum dahil tüm Trophy’lere ulaşabilme imkanı.

Oyunu full sürüme upgrade etmek için 25 dolar öderseniz diğer 40 araç ve 65 pistin yanında hikaye moduna da ulaşabiliyorsunuz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler